• Αναπαύσεως 21 & Θερμοπυλών, Κρωπίας, 194 41 Κορωπί Αττικής
  • 2106625726 - 6944571516

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνογνωσία - Εξειδίκευση - Εξοπλισμός

Η εταιρεία αναλαμβάνει επισκευές μηχανών παντός τύπου επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων έργων οδοποιίας, αγροτικών μηχανημάτων και δικύκλων, ενώ εμπορεύεται γνήσια ανταλλακτικά, μεταχειρισμένα και καινούρια, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, όπως και MAHLE έμβολα κινητήρων.

Διαθέτει, επίσης, μηχάνημα διάγνωσης κρακ κινητήρα κυλινδρομηχανής, μηχάνημα μονταρίσματος και ξεμονταρίσματος κυλινδροκεφαλών, πλάνισμα, δηλαδή ρεκτιφιέ επιφανειών μηχανών εσωτερικής καύσης. Το μηχάνημα, στο οποίο γίνεται το ρεκτιφιέ επιφανειών, μπορεί να πλανίζει τις κυλινδροκεφαλές και τα μπλοκ των κινητήρων και οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα μηχανολογικό, με απόλυτη ακρίβεια, ενώ έχει και δυνατότητα κοπής οποιουδήποτε μετάλλου π.χ. αλουμίνιο, μαντέμι ή ατσάλι, ενώ, παράλληλα, επιδιορθώνει και τα καπάκια που έχουν καμένες φλάντζες.

Επιπλέον, διαθέτει πλυντήριο κινητήρων και εξαρτημάτων. Στο μηχάνημα αυτό μπορεί να καθαρίσει κάθε είδος σκόνης και καμένου ελαίου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα περιστροφής του κάδου και της εναλλαγής της θερμοκρασίας του νερού μέχρι να φτάσει σε πολύ υψηλούς βαθμούς. Διαθέτει και πρέσα, η οποία έχει τη δυνατότητα να πρεσάρει μηχανολογικά μηχανήματα, όπως ρουλεμάν.

Το υπερσύγχρονο ρεκτιφιέ βαλβίδων έχει τη δυνατότητα να κάνει ρεκτιφιέ σε κάθε είδους βαλβίδα, οποιασδήποτε σκληρότητας και διάστασης και, χάρη στην υψηλή του τεχνολογία, κεντράρει τη βαλβίδα με απόλυτη ακρίβεια.

Ταυτόχρονα, λειτουργεί ρεκτιφιέ επαναφοράς μπιελών και δαχτυλιδιών μηχανής, ρεκτιφιέ επισκευής κυλίνδρων κινητήρων μηχανών, ρεκτιφιέ επισκευής λείανσης κυλίνδρων μηχανών κινητήρων, το οποίο μπορεί να πετύχει λείανση όλης της διατομής με ακρίβεια εκατοστού του χιλιοστού.

Διαθέτει, τέλος, μηχάνημα αμμοβολής κλειστού κυκλώματος, με διάφορα υλικά βολής και τόρνο για μορφοποίηση ενός κομματιού μετάλλου, ενώ πραγματοποιεί φρεζάρισμα καπακιού μηχανών και ρεκτιφιέ εδρών με το Serdi 3.

Ρεκτιφιέ επισκευή κυλίνδρων κινητήρων μηχανών

Στο μηχάνημα που κάνουμε ρεκτιφιέ κυλίνδρων πετυχαίνουμε οποιαδήποτε διαμέτρου διάνοιξη. Χάρη στην προσαρμογή ειδικών μαχαιριών η όλη διαδικασία του ρεκτιφιέ κυλίνδρων γίνεται με απόλυτη ακρίβεια.

Ρεκτιφιέ επισκευή κυλίνδρων κινητήρων μηχανών

Στο ρεκτιφιέ λείανσης κυλίνδρων μπορούμε να πετύχουμε λείανση όλης της διατομής με ακρίβεια εκατοστού του χιλιοστού.

Ρεκτιφιέ επαναφοράς μπιελών και δαχτυλιδιών μηχανής

Στο συγκεκριμένο μηχάνημα ρεκτιφιέ επαναφοράς μπιελών και δαχτυλιδιών μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε διωστήρα (μπιέλα) που είναι χτυπημένη στα αρχικά της στάδια. Επίσης κάνουμε ρεκτιφιέ σε οποιαδήποτε διάμετρο δαχτυλιδιών πύρου Έμβολου.

Ρεκτιφιέ βαλβίδων, επισκευή μηχανής

 Το υπερσύγχρονο ρεκτιφιέ βαλβίδων έχει τη δυνατότητα να κάνει ρεκτιφιέ σε κάθε είδους βαλβίδα οποιασδήποτε σκληρότητας και διάστασης λόγω της υψηλής του τεχνολογίας κεντράρει τη βαλβίδα με απόλυτη ακρίβεια.

Πλυντήριο εξαρτημάτων κινητήρων και μηχανών

Πλυντήριο κινητήρων και εξαρτημάτων στο μηχάνημα αυτό μπορούμε να καθαρίσουμε κάθε είδους σκόνης και καμένου ελαίου, καθώς έχει και δυνατότητα περιστροφής του κάδου και της εναλλαγής της θερμοκρασίας του νερού μέχρι πολύ ψηλών βαθμών.

Μηχάνημα διάγνωσης ρηγμάτων κρακ κινητήρα κυλινδροκεφαλής

Μηχάνημα μονταρίσματος και ξεμονταρίσματος κυλινδροκεφαλών, σε αυτό το μηχάνημα πρεσάρουμε τα ελατήρια από τις βαλβίδες της κυλινδροκεφαλής όπως και να είναι τοποθετημένα ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να ξαναμοντάρει τις ασφάλειες των βαλβίδων. Με λίγα λόγια το μοντάρισμα και το ξεμοντάρισμα βαλβίδων καπακιού γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Μηχάνημα διάγνωσης ρηγμάτων κρακ κινητήρα κυλινδροκεφαλής

Διάγνωση ρηγμάτων (κρακ) κυλινδροκεφαλών κινητήρων, με τη διάγνωση ρηγμάτων μπορούμε να ελέγξουμε (να βρούμε) μέχρι και το μικρότερο ρήγμα (κρακ) σε κάθε είδους κυλινδροκεφαλή και μπλοκ μηχανής (κινητήρα). Το μηχάνημα είναι αξιόπιστο και εξαιρετικά ακριβές στη διάγνωση και του παραμικρού ρήγματος κυλινδροκεφαλής και λειτούργει με υψηλή πίεση και θερμοκρασία ψυκτικού υγρού.

Πλάνη, ρεκτιφιέ επιφανειών (μηχανών εσωτερικής καύσης) αλλαγή φλάτζας

Πλάνη, ρεκτιφιέ επιφανειών μηχανών εσωτερικής καύσης, το μηχάνημα στο οποίο γίνεται το ρεκτιφιέ επιφανειών μπορεί να πλανίζει τις  κυλινδροκεφαλές και τα μπλοκ των κινητήρων και οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα μηχανολογικό με απόλυτη ακρίβεια, έχει δυνατότητα κοπής οποιοδήποτε μετάλλου πχ αλουμινίου μαντέμι η ατσάλι, εδώ επιδιορθώνουμε τα καπάκια που έχουν καμένες φλάντζες.

Πρέσα υδραυλική 3Τ για τα ρουλεμάν και τα χιτώνια κάθε μηχανής.

Πρέσα, έχει τη δυνατότητα να πρεσάρει μηχανολογικά μηχανήματα όπως ρουλεμάν. Με την ένδειξη μανόμετρου μας επιτρέπει ελέγχουμε τη πίεση που ασκείτε. Δηλαδή εδώ ξεπρεσάρουμε ρουλεμάν, μουαγιέ, πρεσάρουμε χιτώνια επιδιορθώνουμε ρουλεμάν τροχού και ημιαξόνια αυτοκινήτων όλων των τύπων.

Ρεκτιφιέ στρόφαλων μηχανής και γυάλισμα επισκευή στροφάλου κινητήρα

Ρεκτιφιέ στρόφαλων, στο μηχάνημα αυτό μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε είδους στρόφαλο – στροφαλοφόρο άξονα, από οποιονδήποτε κινητήρα, και να κεντράρουμε εύκολα τα κομβία της βάσης και τα κομβία της μπιέλας (διωστήρα). Με αυτό το μηχάνημα κάνουμε την αντικατάσταση των κουζινέτων βάσεως και μπιέλας και διορθώνουμε το χτυπημένο στρόφαλο από κάθε μηχανή εσωτερικής καύσεως.

Τόρνος – ρεκτιφιέ επισκευή κινητήρων

Τόρνος, το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιείτε για τη μορφοποίηση ενός κομματιού μετάλλου με τι σύσφιξη του σε συσκευή συγκράτησης (chock) με τη περιστροφή του κάτω από ισχύ και με κατάλληλο εργαλείο κοπής πετυχαίνουμε διάτρηση – διαμόρφωση πρόσοψης κατασκευής σπειρώματος κλπ.

Φρεζάρισμα καπακιού μηχανών και ρεκτιφιέ εδρών με το Serdi 3

Η λειτουργία του serdi 3 είναι να φρεζάρει έδρες κυλινδροκεφαλές οποιασδήποτε διάστασης παρέχοντας απόλυτη ακρίβεια στις μοίρες. Το ρεκτιφιέ εδρών είναι απόλυτα αυτοματοποιημένο παρέχοντας τη δυνατότητα της μη τριβής των βαλβίδων, αντικατάσταση βαλβίδων, εδώ πρακτικά γίνεται η επιδιόρθωση καμένων βαλβίδων.